Gå til forsideSe kalenderenInformation om Næstved HallenKoncerter Show Udstillinger og meget meget mereSportens sideNæstved Hallens RestaurantMultiArena
Læs  mere om Næstved Hallernes Restaurant - klik her


VM i kvindehåndbold i Næstved Hallerne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fem sjove ting at lave fredag aften

Du behøver ikke at bruge meget tid i køkkenet for at nyde en lækker middag. Du kan gøre noget så simpelt som at se en film med dine venner eller tage på det lokale museum. Du kan endda prøve en ny hobby eller aktivitet. Selv hvis du ikke kan lide at lave mad, kan du stadig nyde din yndlingsret fredag aften. Desuden er det sjovt at lave mad, og resultatet er som regel velsmagende.

Nyd en film med venner

I vores tempofyldte samfund er det let at miste de enkle glæder i livet af syne. I vores daglige travlhed har vi en tendens til at gå glip af de øjeblikke, som vi kan tilbringe sammen med vores venner og familie. En filmaften med vennerne giver dig ikke kun underholdning, men du kan også give dig tid til hinanden, hvilket er afgørende for stressaflastning. Her er nogle forslag til, hvordan du kan gøre din fredagsfilmaften til noget helt særligt:

Gå på museum

Hvis du elsker museer, så tag på et fredag aften. Denne unikke aftenbegivenhed giver alle mulighed for at nyde museet gratis. Efter lukketid er museerne som en særlig klub. Ben Stillers karakter får museets artefakter til at komme til live, mens solen går ned. Det er også gratis at komme ind, hvilket gør det perfekt for familier. Du kan også få gratis adgang med mange turistpas.

Hvis du er en stor kunstelsker, bør du overveje Boston Museum of Fine Arts. Museet har åbent til kl. 22.00 på hverdage, hvilket gør det til et perfekt sted at undslippe menneskemængderne. Adgangsgebyret er kun en foreslået donation efter kl. 16.00, så planlæg at bruge omkring seks timer på at udforske højdepunkterne. Museet er åbent indtil kl. 21 om fredagen. Der er gratis adgang, men du kan opleve, at nogle gallerier er lukket tidligt.

Prøv en ny aktivitet

Hvis du kan lide brætspil og har venner, der elsker at spille dem, så er fredag aften det perfekte tidspunkt at mødes og spille nogle nye spil. Du kan dele det sjove med dem, mens du lærer en ny færdighed. Alternativt kan du starte en musikgruppe og øve dig på et nyt instrument sammen med dine venner. Uanset om du har en passion for havearbejde eller for at spille et instrument, kan en fredag aften være et godt tidspunkt at tilbringe sammen med venner og familie.

Læs en bog

Hvis du er med i en bogklub, hvorfor så ikke snuppe den seneste bestsellerroman? Den anerkendte forfatter til Until Friday Night, Kristin Hannah, har skrevet en bog, der kombinerer den første kærlighed med fodbold fra sydstaterne. Da hendes mor døde, holdt Maggie op med at tale for at klare tragedien. Nu er hun flyttet til Lawton, Alabama, hvor hun møder West, en atletisk, flot footballspiller. Romanen er en page-turning roman om kærlighed, tab og menneskets vildskab.

Lav et måltid med venner

Hvis du har en travl arbejdsuge, behøver en fredag aften i byen med venner ikke at være ensbetydende med at kæmpe om et bord på en travl restaurant. Der findes mange lækre og nemme opskrifter, som du kan afprøve derhjemme fredag aftener. Her er nogle ideer til middagsselskaber fredag aften. Husk bare, at du ikke behøver at være kok eller lave et kompliceret måltid - det kan være så simpelt som at koge vand og smide en gryde med pasta!

Spil videospil

Det er almindeligt, at folk bruger fredag aften på at spille videospil, men det er ikke alle videospil, der bør spilles fredag aften. Spil bør spilles i weekenden, når der er tid til arbejde eller familieaktiviteter. Faktisk er der ifølge undersøgelser ingen forbindelse mellem den tid, der bruges på at spille videospil, og trivsel. American Academy of Pediatrics anbefaler, at man begrænser skærmtiden til to timer om dagen. Men hvis videospil er en fast del af dit liv, er det måske på tide at finde andre aktiviteter, der ikke kræver en øjeblikkelig løsning.

Pay and Play Gå til Pay and Play

Tilmeld dig til Pay and Play her

 

 

Klik og gå til kalender