Vi kan bl.a. tilbyde:
492. MANDE FROKOST
1/1 krydderfilet med æg og tomater
Steak
Ostetallerken med 3 slags oste og tilbehør
179,00 Kr.
494. DAME FROKOST
10 stk. TAPAS
Frugttærte med kransekagekant, frisk frugt Og vanillecreme
179,00 Kr. Mindst 10 kuverter
495. BUFFET 1
Vesterhavssalat med skaldyr og skaldyrsdressing
Lune porre/bacontærter, mixed salat med pinjekerner
Spegeskinke med melon
Lune svinemørbradsmedailloner i estragonsauce med tomat/østershattesalat
Brie med appelsinflødeostecreme. Blå Saga med syltede valnødder, druer og radiser
Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme
Forskellige brødsorter.
228,00 Kr. Mindst 20 kuverter
496. BUFFET 2
Vesterhavssalat med skaldyr og skaldyrsdressing
Gravad laks med sennepsdressing
Håndskårne skiver af fersk røget østersølaks med asparges vinagrette
Helstegt tyndstegsfilet, glaseret svensk landskinke, flødekogte kartofler med porre, mixed salat og tomat/østershattesalat
Brie med appelsinflødeostecreme og blå Saga med diverse tilbehør
Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme
Grand Marnierkage med friske jordbær
Forskellige brødsorter og smør
298,00 Kr. Mindst 20 personer
497. BUFFET 3
Forret: Serveres som portionsanretning - Røget laks med lune spinattærter og pyntet med
asparges vinagrette
Buffet: Perlehønebryst farseret og krydret med persille, helstegt dyrekølle med æblesalat, råsyltede tyttebær, appelsiner i olie-eddikedessing tilsmagt med æblecider
Helstegt oksehøjrebsfilet stegt med pesto og hvidløg
Flødebagte kartofler tilsmagt med løg og porrer
Glaserede mexicanske bagekartofler med krydderurter
Rødvins glace
Mikset grøn salat med ristede hasselnødder og pinjekerner. Dertil husets dressing
Broccoli salat tilsat løg og bacon
Brie marineret i frisk appelsinjuice og tilsmagt
med cointreau
Citrontærte med vaniliecreme
Ananas kage
Forskellige brødsorter og smør
324,00 kr. Mindst 20 personer
498. BUFFET 4
Marinerede blåmuslinger med fine urter i en dressing
af champagneeddike og olivenolie
Vesterhavssalat med skaldyrsdressing.
Husets lakseterrin med sc. Verte.
Lune grønsagstærter.
Røget lammekølle med melon og asparges.
Svinemørbradsmedailloner gratineret med urtefløde,
som rosastegte stege af dansk kalv, varm
kartoffelgratin, agurke/gu lerodssalat, salat med fetaost og pinjekerner.
Marineret brie med purløg og soltørrede tomater.
Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme.
Forskellige brødsorter og smør.
272,00 Kr. Mindst 30 personer
Glaseret svensk landskinke med flødekogte kartofler med porrer og mixed salat med dressing
Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme
Hjemmebagt flutes og smør
180,00 Kr. Mindst 15 personer