Gå til forsideSe kalenderenInformation om Næstved HallenKoncerter Show Udstillinger og meget meget mereSportens sideNæstved Hallens RestaurantMultiArena

Næstved Hallernes restaurant

Restaurant forsideJulemenu
Forretter
Hovedretter
Desserter
Natmad
Menuforslag
Frokost & Buffet
Brunch
Kurser

Kontakt

Næstved Hallernes Restaurant & Cafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Næstved Hallernes Restaurant Cafe og SelskabslokalerNæstved-Hallernes Restaurant

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Meget smukke rammer for afholdelse af enten en stor eller lille fest.
  • Et køkken af høj kvalitet. Både til små og store selskaber.
  • Vores medarbejdere vil altid gøre deres bedste for at Deres fest bliver et fint og varigt minde, De vil kunne huske meget længe.
  • Vi er ikke altid billigst, men vores klare målsætning er at være blandt de bedste.
  • Vi har meget handicapvenlige omgivelser.

FROKOSTANRETNINGER & BUFFET

492. MANDE FROKOST

1/1 krydderfilet med æg og tomater

Steak

Ostetallerken med 3 slags oste og tilbehør

179,00 Kr.


494. DAME FROKOST

10 stk. TAPAS

Frugttærte med kransekagekant, frisk frugt Og vanillecreme

179,00 Kr. Mindst 10 kuverter


BUFFETER

495. BUFFET 1

Vesterhavssalat med skaldyr og skaldyrsdressing

Lune porre/bacontærter, mixed salat med pinjekerner

Spegeskinke med melon

Lune svinemørbradsmedailloner i estragonsauce med tomat/østershattesalat

Brie med appelsinflødeostecreme. Blå Saga med syltede valnødder, druer og radiser

Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme

Forskellige brødsorter.

228,00 Kr. Mindst 20 kuverter

 

496. BUFFET 2

Vesterhavssalat med skaldyr og skaldyrsdressing

Gravad laks med sennepsdressing

Håndskårne skiver af fersk røget østersølaks med asparges vinagrette

Helstegt tyndstegsfilet, glaseret svensk landskinke, flødekogte kartofler med porre, mixed salat og tomat/østershattesalat

Brie med appelsinflødeostecreme og blå Saga med diverse tilbehør

Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme

Grand Marnierkage med friske jordbær

Forskellige brødsorter og smør

298,00 Kr. Mindst 20 personer



497. BUFFET 3

Forret:
Serveres som portionsanretning - Røget laks med lune spinattærter og pyntet med asparges vinagrette

Buffet: Perlehønebryst farseret og krydret med persille, helstegt dyrekølle med æblesalat, råsyltede tyttebær, appelsiner i olie-eddikedessing tilsmagt med æblecider
Helstegt oksehøjrebsfilet stegt med pesto og hvidløg
Flødebagte kartofler tilsmagt med løg og porrer
Glaserede mexicanske bagekartofler med krydderurter
Rødvins glace
Mikset grøn salat med ristede hasselnødder og pinjekerner. Dertil husets dressing
Broccoli salat tilsat løg og bacon
Brie marineret i frisk appelsinjuice og tilsmagt med cointreau

Citrontærte med vaniliecreme

Ananas kage

Forskellige brødsorter og smør

324,00 kr. Mindst 20 personer

 

498. BUFFET 4

Marinerede blåmuslinger med fine urter i en dressing
af champagneeddike og olivenolie

Vesterhavssalat med skaldyrsdressing.

Husets lakseterrin med sc. Verte.

Lune grønsagstærter.

Røget lammekølle med melon og asparges.

Svinemørbradsmedailloner gratineret med urtefløde,
som rosastegte stege af dansk kalv, varm
kartoffelgratin, agurke/gu lerodssalat, salat med fetaost og pinjekerner.

Marineret brie med purløg og soltørrede tomater.

Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme.

Forskellige brødsorter og smør.

272,00 Kr. Mindst 30 personer


499. BUFFET 5

Vesterhavssalat med skaldyrsdressing

Glaseret svensk landskinke med flødekogte kartofler med porrer og mixed salat med dressing

Tærte med kransekagekant, frisk frugt og vanillecreme

Hjemmebagt flutes og smør


180,00 Kr. Mindst 15 personer