Gå til forsideSe kalenderenInformation om Næstved HallenKoncerter Show Udstillinger og meget meget mereSportens sideNæstved Hallens RestaurantMultiArena

Næstved Hallernes restaurant

Restaurant forsideJulemenu
Forretter
Hovedretter
Desserter
Natmad
Menuforslag
Frokost & Buffet
Brunch
Kurser

Kontakt

Næstved Hallernes Restaurant & Cafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 











Næstved Hallernes Restaurant Cafe og SelskabslokalerNæstved-Hallernes Restaurant

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Meget smukke rammer for afholdelse af enten en stor eller lille fest.
  • Et køkken af høj kvalitet. Både til små og store selskaber.
  • Vores medarbejdere vil altid gøre deres bedste for at Deres fest bliver et fint og varigt minde, De vil kunne huske meget længe.
  • Vi er ikke altid billigst, men vores klare målsætning er at være blandt de bedste.
  • Vi har meget handicapvenlige omgivelser.

SAMMENSATTE MENUFORSLAG

Disse forslag er tilbud og derfor kan der ikke ændres i menusammensætningen.

* Til disse menuer kan vi anbefale vine fra vores vinkort, som indeholder mange dejlige vine

MENUFORSLAG 1

Kir Royale

Norsk laks i grønsagsnage med frisk basilikum, urter og krebsehaler

Urtebraiseret kalvesteg med kartoffelkage,lys svampesauce, dagens grønsagerog agurke-gulerodssalat med rosa peberkorn

Hvid kafferoulade med hjemmelavet sorbetis, passionsfrugt-coulis og årstidens friske frugter og bær

Kaffe med 1 cognac/likør

Husets vine ad libitum med den kendte franske Pineau-des Charentes til desserten

Røget spegeskinke med lun porretærte, slikasparges vinagrette, grøn salat og hjemmebagt flutes

571,00 Kr.

 

MENUFORSLAG 2

Velkomst Safari

Vol-Au-Vent. Fyldt med rejer, hummerhaler lagt i stuvning af hummersauce

Helstegt dansk højrebsfilet serveres med sæsonens friske grøn- sager, grill tomater, ristede svampe, nøddebagte kartofler og krydret, rødvins-sauce

Tallerken med lille nøddekurv fyldt med pistacie creme, chokolade kage, friske frugter og orange sorbet

Kaffe/The med 1 cognac/likør og småkager

Husets Vine ad libitum

Fri bar Max 2 time med øl, vand, hvidvin, rødvin og martini

3 slags pålæg, lun leverpostej med champignon, skæreost, brie, brød og smør

668,00 Kr.

 

MENUFORSLAG 3

Mørk dubonnet

Husets Stjerneskud

Kalvesteg stegt som vildt 1

3 slags is & sorbet med friske frugter, frugtpure og karamel-mandel sauce

Kaffe med 1 cognac / likør

Husets vine ad libitum

Flødelegeret aspargessuppe med hjemmebagt flutes

526,00 Kr.

 

MENUFORSLAG 4

KIR ROYALE

Fersk røget østersølaks på blandede Salater med marinerede urter og melon

Rosastegt kalvesteg med dagens grønsager, kartoffelkage og sauce Moutarde

Hjemmelavet appelsinis med passionsfrugt-coulis og årtidens friske frugter og bær

Kaffe med 1 cognac/likør

VINE: Husets vine ad libitum med den kendte franske Pineau-des-Charentes til desserten

NATMAD: Gullaschsuppe med oksekød og urter

544,00 Kr.

 

MENUFORSLAG 5

Avocado marineret i grapejuice med Nouilly Prat serveres med strimler af fersk røget laks og cremefraiche, kaviar og sprød salat

Grillet kalvemørbrad omviklet med bacon serveres med årstidens grøntsager, grill tomater, nødderistede kartofler og kalveflødesauce, tilsmagt med cognac

Pistacieis serveret i chokoladeskal pyntet med pistaciekerner, frisk frugt og knust hvid chokolade

298,00 Kr.*

 

MENUFORSLAG 6

Stor Rejecocktail med hjemmebagt flutes og smør

Gammeldags Oksesteg med glaserede perleløg, bønner, agurkesalat, tyttebær, brune/hvide kartofler og flødesauce

Hjemmelavet Rubinsteinkage med chokoladedyppede vandbakkelser

261,00 kr.*

 

MENUFORSLAG 7

Fersk røget Laks med indbagt champignon, creme fraiche, rødløg og kaviar

Helstegt Oksemørbrad med dobbelt bagt bagekartoffel, grill tomater, madagascarpebersauce og små grønsager

Glaseret hjemmelavet is rullet i nødder og rørsukker, frisk frugt og chokoladesauce

310,00 Kr.*

 

MENUFORSLAG 8

Rødtungefilét, farseret med laksefars, dertil hummercremesauce, asparges og vilde ris

Kalvefilét med rødvinssauce og glaserede urter, ristede svampe, og krydderurtekartofler.

Nøddebund med frossen jordbærcreme, friske frugter og myntesabayonne

298,00 Kr.*

 

MENUFORSLAG 9

Stjerneskud med lune hjemmebagt flutes og smør

Fra buffet: Kalvesteg som vildt, svinekam med tilbehør

Frisk frugt salat med soft ice og vafler

185,00 Kr.*