Vi kan bl.a. tilbyde:
Disse forslag er tilbud og derfor kan der ikke ændres i menusammensætningen.
* Til disse menuer kan vi anbefale vine fra vores vinkort, som indeholder mange dejlige vine
MENUFORSLAG 1
Kir Royale
Norsk laks i grønsagsnage med frisk basilikum, urter og krebsehaler
Urtebraiseret kalvesteg med kartoffelkage,lys svampesauce, dagens grønsagerog agurke-gulerodssalat med rosa peberkorn
Hvid kafferoulade med hjemmelavet sorbetis, passionsfrugt-coulis og årstidens friske frugter og bær
Kaffe med 1 cognac/likør
Husets vine ad libitum med den kendte franske Pineau-des Charentes til desserten
Røget spegeskinke med lun porretærte, slikasparges vinagrette, grøn salat og hjemmebagt flutes
571,00 Kr.
MENUFORSLAG 2
Velkomst Safari
Vol-Au-Vent. Fyldt med rejer, hummerhaler lagt i stuvning af hummersauce
Helstegt dansk højrebsfilet serveres med sæsonens friske grøn- sager, grill tomater, ristede svampe, nøddebagte kartofler og krydret, rødvins-sauce
Tallerken med lille nøddekurv fyldt med pistacie creme, chokolade kage, friske frugter og orange sorbet
Kaffe/The med 1 cognac/likør og småkager
Husets Vine ad libitum
Fri bar Max 2 time med øl, vand, hvidvin, rødvin og martini
3 slags pålæg, lun leverpostej med champignon, skæreost, brie, brød og smør
668,00 Kr.
MENUFORSLAG 3
Mørk dubonnet
Husets Stjerneskud
Kalvesteg stegt som vildt 1
3 slags is & sorbet med friske frugter, frugtpure og karamel-mandel sauce
Kaffe med 1 cognac / likør
Husets vine ad libitum
Flødelegeret aspargessuppe med hjemmebagt flutes
526,00 Kr.
MENUFORSLAG 4
KIR ROYALE
Fersk røget østersølaks på blandede Salater med marinerede urter og melon
Rosastegt kalvesteg med dagens grønsager, kartoffelkage og sauce Moutarde
Hjemmelavet appelsinis med passionsfrugt-coulis og årtidens friske frugter og bær
Kaffe med 1 cognac/likør
VINE: Husets vine ad libitum med den kendte franske Pineau-des-Charentes til desserten
NATMAD: Gullaschsuppe med oksekød og urter
544,00 Kr.
MENUFORSLAG 5
Avocado marineret i grapejuice med Nouilly Prat serveres med strimler af fersk røget laks og cremefraiche, kaviar og sprød salat
Grillet kalvemørbrad omviklet med bacon serveres med årstidens grøntsager, grill tomater, nødderistede kartofler og kalveflødesauce, tilsmagt med cognac
Pistacieis serveret i chokoladeskal pyntet med pistaciekerner, frisk frugt og knust hvid chokolade
298,00 Kr.*
MENUFORSLAG 6
Stor Rejecocktail med hjemmebagt flutes og smør
Gammeldags Oksesteg med glaserede perleløg, bønner, agurkesalat, tyttebær, brune/hvide kartofler og flødesauce
Hjemmelavet Rubinsteinkage med chokoladedyppede vandbakkelser
261,00 kr.*
MENUFORSLAG 7
Fersk røget Laks med indbagt champignon, creme fraiche, rødløg og kaviar
Helstegt Oksemørbrad med dobbelt bagt bagekartoffel, grill tomater, madagascarpebersauce og små grønsager
Glaseret hjemmelavet is rullet i nødder og rørsukker, frisk frugt og chokoladesauce
310,00 Kr.*
MENUFORSLAG 8
Rødtungefilét, farseret med laksefars, dertil hummercremesauce, asparges og vilde ris
Kalvefilét med rødvinssauce og glaserede urter, ristede svampe, og krydderurtekartofler.
Nøddebund med frossen jordbærcreme, friske frugter og myntesabayonne
298,00 Kr.*
MENUFORSLAG 9
Stjerneskud med lune hjemmebagt flutes og smør
Fra buffet: Kalvesteg som vildt, svinekam med tilbehør
Frisk frugt salat med soft ice og vafler
185,00 Kr.*